Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Comeco

Comeco, opgericht in 1971, is één van de grootste uitvoerders van varkensvlees van België. Met behulp van meer dan 150 gekwalificeerde medewerkers worden er op jaarbasis 1.2 miljoen varkens verwerkt, en dit in een state-of-the-art productie-omgeving.
Comeco maakt sinds september 2015 deel uit van de Belgian Pork Group, dat behoort tot de TOP10 van Europese varkensverwerkers.
Directe contacten met onze boeren resulteren in een open en snelle traceerbaarheid binnen de gehele productielijn.

Dankzij de sterke focus op kwaliteit en flexibiliteit, en eveneens door haar centrale ligging, is Comeco dé trouwe partner voor tal van klanten in binnen-en buitenland.

TASTE & WELFARE

Comeco zet zich samen met al zijn werknemers in om voortdurend en over de hele keten van zijn activiteiten een zo kwalitatief en smaakvol mogelijk product af te leveren, met een maximum aan inzet voor dierenwelzijn en de planet. Dit valt onder het Taste & Welfare kwaliteitslabel.

VARKENSVLEES VAN A TOT Z

Van verwerken en versnijden, invriezen, verpakken en etiketteren. Voor elke klant kunnen we op maakt gemaakt assortiment aanbieden.

130 TOFFE COLLEGA'S

“Welkom bij de BPG familie”: met deze woorden verwelkomen wij nieuwe collega’s. Zoals het een (h)echte familie betaamt zorgen wij voor onze medewerkers en hun familie. Van de familiale varkenshouder die zorgt voor de aanlevering van onze varkens, tot de manier hoe wij onze bedrijven organiseren en er een vlak organigram op na houden. Van vader op zoon, van moeder op dochter. Van jobstudent tot interimair. Allen dragen ze bij tot deze unieke, familiale doch internationale (cultureel diverse) sfeer.