Over Comeco

Comeco is één van de grootste uitvoerders van varkensvlees van België. Met behulp van meer dan 150 gekwalificeerde medewerkers worden er op jaarbasis 1.2 miljoen varkens verwerkt, en dit in een state-of-the-art productie-omgeving.

Comeco maakt deel uit van Belgian Pork Group

Ontdek meer over Belgian Pork Group

 

In cijfers

2923
Verse producten
1600
Toffe collega's
720
Familiale varkenshouders

Van uiterst strenge kwaliteitsnormen…

Van uiterst strenge kwaliteitsnormen… Elke dag voorzien we miljoenen mensen van heerlijk en vers varkensvlees. Door keer op keer aan de strengste kwaliteitsnormen te voldoen, kunnen we garanderen dat onze producten veilig, gezond en van hoge kwaliteit zijn. 

Het is ook een van onze taken om varkensvlees overal ter wereld de plek te geven die het verdient. Een lekker stukje varkensvlees hoort niet alleen bij een gezond voedingspatroon, dit duidelijk Belgische product zorgt voor duizenden jobs in de industrie.

… tot uiterst geslaagde maaltijden

Elke schakel in de keten bepaalt het verdere verloop en succes van deze duurzame voedselproductie, vol van smaak. Want smaak, daar draait het uiteindelijk om. Smaak maakt emoties los en smaak maakt het verschil. Samen maken we het verschil. Door het juist te doen en aandacht te hebben voor alle aspecten van de productieketen van varkensvlees.

Ontdek onze inspirerende verhalen

1600 collega’s, vol van verhalen. Elke medewerker is uniek, en draagt bij tot de levering van miljoenen porties varkensvlees.

Ontdek ze hier

5 Vacatures

Wil je deel uitmaken van onze familie? Ontdek dan snel de kansen die wij jou kunnen bieden.

Bekijk de vacatures

Door groot respect voor het dier en door strikte navolging van de strengste hygiëne regels werken we met ons hele team, van de eerste tot de laatste schakel, aan een lekker en gezond stukje vlees.
 

Erik Dieu - plant manager Comeco

Vestigingen

Website Locks
Gent
Website Van Bogaert
Zele
Website Lovenfosse
Aubel
Website Comeco
Meer
Website Covameat
Wijtschate
Website D'Hulster
Moorslede
Website Westvlees
Westrozebeke
Website Lavameat
Staden
Gent Brussels Antwerpen Hasselt Brugge Bergen Namen Luik