Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Comeco

Comeco is één van de grootste uitvoerders van varkensvlees van België. Met behulp van meer dan 150 gekwalificeerde medewerkers worden er op jaarbasis 1.2 miljoen varkens verwerkt, en dit in een state-of-the-art productie-omgeving.

Comeco maakt deel uit van Belgian Pork Group

Ontdek meer over Belgian Pork Group

 

In figures

2923
Verse producten
1600
Toffe collega's
720
Familiale varkenshouders
kwaliteitsnormen

Van uiterst strenge kwaliteitsnormen…

Van uiterst strenge kwaliteitsnormen… Elke dag voorzien we miljoenen mensen van heerlijk en vers varkensvlees. Door keer op keer aan de strengste kwaliteitsnormen te voldoen, kunnen we garanderen dat onze producten veilig, gezond en van hoge kwaliteit zijn. 

Het is ook een van onze taken om varkensvlees overal ter wereld de plek te geven die het verdient. Een lekker stukje varkensvlees hoort niet alleen bij een gezond voedingspatroon, dit duidelijk Belgische product zorgt voor duizenden jobs in de industrie.

hutsepot

… tot uiterst geslaagde maaltijden

Elke schakel in de keten bepaalt het verdere verloop en succes van deze duurzame voedselproductie, vol van smaak. Want smaak, daar draait het uiteindelijk om. Smaak maakt emoties los en smaak maakt het verschil. Samen maken we het verschil. Door het juist te doen en aandacht te hebben voor alle aspecten van de productieketen van varkensvlees.

Ontdek onze inspirerende verhalen

1600 collega’s, vol van verhalen. Elke medewerker is uniek, en draagt bij tot de levering van miljoenen porties varkensvlees.

Ontdek ze hier

ONTDEK ONZE VACATURES

Wil je deel uitmaken van onze familie? Ontdek dan snel de kansen die wij jou kunnen bieden.

Bekijk de vacatures

Vestigingen

Website Locks
Gent
Website Van Bogaert
Zele
Website Lovenfosse
Aubel
Website Comeco
Meer
Website Covameat
Wijtschate
Website D'Hulster
Moorslede
Website Westvlees
Westrozebeke
Website Lavameat
Staden
Gent Brussel Antwerpen Hasselt Brugge Bergen Namen Luik

Het SAFE principe, een waardevolle pijler voor ons

Sense

Met een pragmatische ingesteldheid en gezond (boeren) verstand nemen wij beslissingen en organiseren wij onze day-to-day. Dit in een financieel stabiel kader waar met een klare, nuchtere blik naar de toekomst wordt gekeken.

Ambition

De ambitie van Belgian Pork Group? Dat zijn geen mijlpalen die worden bereikt, maar het is het resultaat van een jarenlang verhaal van mensen die zich dag in, dag uit inzetten. Een verhaal van mensen met één gemeenschappelijk doel: familie en vrienden laten genieten van heerlijk varkensvlees, gecreëerd met de grootste zorg voor de dieren en met oog voor kwaliteit, veiligheid en de consument. Met die mentaliteit en gezonde ambitie zijn wij groot geworden: geen taboes, recht vooruit, kansen krijgen op basis van wie je bent en wat je doet, en bovenal de goesting om elke dag het beste van ons zelf te geven. Niet door te hopen dat het goed komt maar door te zorgen dat het goed komt.

Family

“Welkom bij de BPG familie”: met deze woorden verwelkomen wij nieuwe collega’s. Zoals het een (h)echte familie betaamt zorgen wij voor onze medewerkers en hun familie. Van de familiale varkenshouder die zorgt voor de aanlevering van onze varkens, tot de manier hoe wij onze bedrijven organiseren en er een vlakke organigram op na houden. Van vader op zoon, van moeder op dochter. Van job student tot interimair. Allen dragen ze bij tot deze unieke, familiale doch internationale (cultureel diverse) sfeer

Extra

Dat extraatje vertaalt zich in Taste & Welfare: een uithangbord voor de ganse BPG. Het omvat de manier hoe wij dag in dag uit ons inzetten opdat mensen, product, planeet en de varkens in lijn liggen met onze waarden. Wij streven ook naar dat extraatje voor al onze stakeholders: van een file vrije omgeving tot een wekelijkse steak-friet in ons bedrijfsrestaurant. Van een proper bedrijfsterrein tot de onvermoeibare inzet om onze klanten het beste en meest kwaliteitsvolle varkensvlees aan te bieden.

Door groot respect voor het dier en door strikte navolging van de strengste hygiëne regels werken we met ons hele team, van de eerste tot de laatste schakel, aan een lekker en gezond stukje vlees.
 

Erik Dieu - plant manager Comeco