Over Comeco

Comeco is één van de grootste uitvoerders van varkensvlees van België. Met behulp van meer dan 150 gekwalificeerde medewerkers worden er op jaarbasis 1.2 miljoen varkens verwerkt, en dit in een state-of-the-art productie-omgeving.

Comeco maakt deel uit van Belgian Pork Group

Ontdek meer over Belgian Pork Group

 

Vestigingen

Website Locks
Gent
Website Lovenfosse
Aubel
Website Comeco
Meer
Website Covameat
Wijtschate
Website D'Hulster
Moorslede
Website Westvlees
Westrozebeke
Website Lavameat
Staden
Gent Brussels Antwerpen Hasselt Brugge Bergen Namen Luik

In cijfers

2923
Verse producten
1600
Toffe collega's
720
Famiale varkenshouders

Van uiterst strenge kwaliteitsnormen…

Van uiterst strenge kwaliteitsnormen… We provide millions of people with delicious and fresh pork every day. By meeting the most stringent quality standards time and time again, we are able to guarantee that our products are safe, healthy, and high-quality.

It is also one of our duties to give pork the place it deserves around the world. A nice bit of pork is not only part of a healthy diet, this manifestly Belgian product creates thousands of jobs in the industry.

… tot uiterst geslaagde maaltijden

Elke schakel in de keten bepaalt het verdere verloop en succes van deze duurzame voedselproductie, vol van smaak. Want smaak, daar draait het uiteindelijk om. Smaak maakt emoties los en smaak maakt het verschil. Samen maken we het verschil. Door het juist te doen en aandacht te hebben voor alle aspecten van de productieketen van varkensvlees.

Nieuws

Covid-19

Prioriteit nummer 1 is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers. Aangezien de voedingssector werd benoemd als een essentiële sector, zetten onze medewerkers zich ten volle in voor de constante belevering van onze klanten. Het is in het belang van iedereen dat alle genomen maatregelen maximaal gerespecteerd worden en dat elk van ons daar uiterst gedisciplineerd in blijft. Persoonlijke hygiëne en alertheid is geboden. Westvlees voorziet diverse aanpassingen in al haar productie-afdelignen om veilig te kunnen werken. Alleen op deze manier kunnen we eenieders gezondheid waarborgen.

Bekijk hier het filmpje met alle richtlijnen.

Nieuws

Samenwerken aan een duurzame toekomst

Wij van Belgian Pork Group zorgen voor een gezonde, smaakvolle oplossing voor elk moment. Door onze visie en kennis te verzamelen en te documenteren, bieden we onze producenten en klanten de mogelijkheid om te groeien op een economische, duurzame en innovatieve manier. Deze filosofie werd vastgelegd in de Taste & Welfare roadmap. Het is een leidraad naar een duurzamere onderneming waarin we onze filosofie meegeven aan de hand van 4 P’s: People, Planet, Pig en Product. Deze filosofie kan enkel werken als deze over de volledige keten gedragen wordt: van landbouwbedrijf tot consument. Dialoog is hierin de rode draad.

Ontdek onze inspirerende verhalen

1600 collega’s, vol van verhalen. Elke medewerker is uniek, en draagt bij tot de levering van miljoenen porties varkensvlees.

Ontdek ze hier

7 Vacatures

Wil je deel uitmaken van onze familie? Ontdek dan snel de kansen die wij jou kunnen bieden.

Bekijk de vacatures

Door groot respect voor het dier en door strikte navolging van de strengste hygiëne regels werken we met ons hele team, van de eerste tot de laatste schakel, aan een lekker en gezond stukje vlees.
 

Erik Dieu - plant manager Comeco