Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor leveranciers

Comeco zorgt voor een gezonde, smaakvolle oplossing voor elk eetmoment. Dankzij de samenwerking met onze producenten, medewerkers en klanten staan we garant voor een duurzame voedselproductie.

Door onze visie en kennis te verzamelen en te documenteren bieden we onze producenten en klanten de mogelijkheid te groeien op een een economische, duurzame en innnovatieve manier.

Basisprijs varkens

Geslacht
.
Levend
1,1656
.
Week 

Buitenlandse noteringen

Duitsland
Vleuten levend
Vleuten geslacht

Vanaf week 37/2021 werden een aantal punten gewijzigd aan het Uniform Betalings Systeem. De basisprijs werd met een vast bedrag van 10ct levend verhoogd, een bijkomende Taste&Welfare toeslag werd toegekend aan varkenshouders die inzetten op een duurzame bedrijfsvoering, en een aantal andere toeslagen werden herberekend. Vanaf week 37/2021 wordt de basisprijs (en de wekelijkse mutatie) geslacht weergegeven. Voor meer info kan u steeds terecht bij team aankoop varkens.

Als varkensproducent kan u steeds rekenen op een vaste afname van varkens. Bovendien biedt het leveren van varkens aan Belgian Pork Group u heel wat voordelen:

  • Gecoördineerd transport: levering mogelijk op uw dichtstbijzijnde locatie (Westrozebeke, Meer, Wijtschate, Aubel)
  • Vaste afname van varkens, ongeacht de marktsituatie
  • Stipte afname: leveringsdag te bepalen in samenspraak met onze aankoopdienst
  • Stipte betaling a.h.v een uniform uitbetalingssysteem