About Comeco

Comeco, founded in 1971, is one of the main companies working with pork in Belgium. With over 150 qualified employees, 1.2 million pigs are processed annually in a state-of-the-art production environment.

Comeco has been part of Belgian Pork Group, which is in the top 10 of European pork processors, since September 2015.

Direct relationships with our farmers lead to an open and rapid traceability across the entire production line.

Thanks to the great focus on quality and flexibility, as well as its central location, Comeco is the leading reliable partner for numerous customers in Belgium and abroad.

TASTE & WELFARE

Comeco zet zich samen met al zijn werknemers in om voortdurend en over de hele keten van zijn activiteiten een zo kwalitatief en smaakvol mogelijk product af te leveren, met een maximum aan inzet voor dierenwelzijn en de planet. Dit valt onder het Taste & Welfare kwaliteitslabel.

VARKENSVLEES VAN A TOT Z

Van verwerken en versnijden, invriezen, verpakken en etiketteren. Voor elke klant kunnen we op maakt gemaakt assortiment aanbieden.

130 TOFFE COLLEGA'S

“Welkom bij de BPG familie”: met deze woorden verwelkomen wij nieuwe collega’s. Zoals het een (h)echte familie betaamt zorgen wij voor onze medewerkers en hun familie. Van de familiale varkenshouder die zorgt voor de aanlevering van onze varkens, tot de manier hoe wij onze bedrijven organiseren en er een vlak organigram op na houden. Van vader op zoon, van moeder op dochter. Van jobstudent tot interimair. Allen dragen ze bij tot deze unieke, familiale doch internationale (cultureel diverse) sfeer.